Iedereen bedankt!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Martijn
22 Oktober 2008 | Suriname, Paramaribo
Ik wil alle mensen bedanken die zich elke keer weer door de lappen tekst heen zwoegen om te weten wat ik allemaal doe. Ik vind het super om te horen hoe leuk jullie het vinden om alles te lezen, dat doet me echt plezier. Ook de comments die achtergelaten worden stel ik zeer op prijs. Hieronder volgt nog een keer de directe link naar de site waar mijn foto's op staan.
Nogmaals mijn dank!!
groetjes
Martijn
22 Oktober 2008 - 13:24
Thuisfront:
Hé gozer, graag gedaan hoor: vinden we alleen maar erg leuk!
Maar: waar is dan nu die lap tekst waar ik me al op verheugd had?
Dan snap ik ook beter wat ik zie op de foto's. Goed teken: je zal (te)druk zijn met je stage!
:-) -
22 Oktober 2008 - 13:34
Thuisfront:
OEPS! SORRY!! :-( + 'bloos'
Ik heb nu pas door dat dit alleen maar het slotstukje was na 2 zeer uitgebreide updates....
Ik ga nu thee zetten en lekker lezen! :-) -
22 Oktober 2008 - 16:47
Kimberly:
leuke verhalen allemaal weer, mis het allemaal wel heel erg!
take care!
Xx Kimberly -
22 Oktober 2008 - 16:48
Kimberly:
leuke verhalen allemaal weer, mis het allemaal wel heel erg!
take care!
Xx Kimberly -
22 Oktober 2008 - 22:42
Maliebaan:
Wat leuk dat je ons belde! Bijzonder om van zo ver weg je stem te horen :)
En wat die lappen tekst betreft: niks zwoegen, we kijken er steeds weer naar uit, willen er niets van missen!
We hebben intussen ook je nieuwe foto's bekeken, mooie plaatjes weer.
Groetjes en liefs, tot de volgende keer,
O&O -
27 Oktober 2008 - 09:19
Simone:
Hey Martijn,
ziet er allemaal gaaf uit zeg, daar in Suriname. Aan de foto's te zien hebben jullie het wel wat warmer dan wij hier. Onwijs veel plezier op je stage e.d. En denk eraan het is niet alleen werken daar he :p. Je bent er maar een keer. Heel veel liefs van mij,
Simone