Dinsdag 9 september! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Martijn Rietveld - WaarBenJij.nu Dinsdag 9 september! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Martijn Rietveld - WaarBenJij.nu

Dinsdag 9 september!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Martijn

10 September 2008 | Suriname, Paramaribo

Dinsdag 9 september
Vanmorgen werd ik wakker door hard gebonk op m’n deur. Het bleek dat mijn telefoon niet af was gegaan op de tijd waarop ik hem gezet had. Kim had dus besloten om me toch maar wakker te maken om kwart over 6, gelukkig maar. Nadat ik me snel aangekleed te hebben en wat gegeten te hebben, zijn Kim en ik weer naar Kersten gegaan. Op naar dag 2! Kim had dus geen Laptop en had weinig te doen. Ondertussen wat gelezen over Berg en Dal en over ISO normen. Tussen door ook wat e-mailen, msn’en, en skypen. Benito vertelde dat we donderdag naar BERGENDAL zouden gaan en hij vroeg of we zin hadden om Zaterdag weer te gaan maar dan als personeels uitje.
Als het Resort officieel open is zullen we er zelf 2 dagen per week zijn, woensdag en donderdag.
Rond 12 uur belde Tjitra om te zeggen dat we Kim haar Laptop konden halen. We gingen naar de computerzaak (weer met behulp van Chip) alles was geïnstalleerd, we moest alleen nog even naar een UNOQA winkel om ff te testen of het echt werkt. 2 uur later 2 installaties verder en volle maag werkte het eindelijk en konden we terug naar Kersten. Benito stelde ons voor om even naar het Krasnapolsky te lopen om ons daar te introduceren bij andere BERGENDAL medewerkers. Eenmaal terug van de introductie hebben we nog wat rond gerommeld op kantoor. 4 uur was het alweer de hoogste tijd om naar huis te gaan.
Thuis bleek (natuurlijk) dat het internet het niet meer deed. Na 5 minuten gaf ik het op en ben ik gaan douchen, heerlijk zo’n koude douche! Rond half 7 ben ik eten gaan koken, rijst met verse snijbonen! Nee, geen vlees dat waren we weer vergeten:p Na het eten op de bank gehangen en Two and a Half man gekeken.
De keuken kon natuurlijk niet zo vies blijven, dus hebben we daar een doekje over heen gehaalt. We zijn van plan om morgen weer een ander stukje te doen, omdat het niet gezond lijkt te zijn als je hand aan de kastplanken vast blijft zitten.
Nu is Lucas hier en zitten we te ouwehoeren over van alles en niks.
Dit was een korter stukje dan de andere, maar ik heb niet zo veel te vertellen over vandaag.

• 10 September 2008 - 11:18

Mevr. Schreuder:

Hoi Martijn,

Leuk om te lezen hoe het gaat! Wij hebben hier vanochtend net de eerste jaars uitgezwaaid voor het kamp. Onder aanvoering van mijnheer Peters zijn ze op de fiets naar Noorden gegaan. Het is nu beetje rustig op school, woensdagmiddag is de sportmiddag,dus alle collega's zitten achter de computer.
    Succes daar en voorzichtig, groetjes ook aan Kim, Ingrid

• 10 September 2008 - 15:11

Maliebaan:

Leuk stukje weer, Martijn, ook al is het wat kort: maar dat heeft ook zo z'n voordelen. Kennelijk raakt de wat verstopte internet pijplijn nu een beetje doorgeprikt en kun je je Mbytes wat makkelijker kwijt. Fotografisch gezien moet je nog landen; gelukkig heeft Kim je al op de grond vastgelegd (2x)! Hier wacht de boot op je. Moet het gaatje nog dichten (met een sleuteltje). Groet van die andere O van O&O.

• 11 September 2008 - 14:29

Thuisfront:

Snijbonen of sperziebonen?

• 12 September 2008 - 08:31

Jeroen Van Ek:

Hey die Tijn,
    Klinkt allemaal wel erg goed hoor!
    Je snapt natuurlijk wel dat menig mens hier in het treurige Nederland behoorlijk jaloers op je is!!
    Het regent, dan schijnt de zon….. ach ja Nederland blijft Nederland.
    Als ik je verhalen lees, wat je erg leuk doet overigens, zie ik dat je geniet en dat is belangrijk.
    Viavia heb ik een foto van je gezien waar je als een echte Hollander door de straten van Suriname banjert.. .. maar let op, hou je schouders recht!
    Hey vent blijf genieten en van die mooie verhalen schrijven! Wij spreken elkaar!!

Oja je moet wel wat meer foto's plaatsen of zit je nog steeds op 'die' wolken....

Later, Jeroen