Andere foto site - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Martijn Rietveld - WaarBenJij.nu Andere foto site - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Martijn Rietveld - WaarBenJij.nu

Andere foto site

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Martijn

17 September 2008 | Suriname, Paramaribo

hallo allemaal,
nou weet ik niet of waarbenjij.nu dit gaat waarderen maar ik heb een andere site waar al mijn foto's op staan: http://s359.photobucket.com/albums/oo36/rietveld90/
daar kunnen jullie bijna al mijn foto's vinden

groetjess
Martijn

• 17 September 2008 - 14:14

Ton Van Oostveen:

Hallo martijn,
    leuk om jouw belevenissen uit Suriname te lezen. Verleden jaar ben ik er zelf geweest dus een aantal dingen die je schrijft komen heel herkenbaar voor. Wat een mooi land is het he en de mensen zijn ontzettend aardig en vriendelijk. Zo als ik bij jou ook lees moet je niet te snel zijn alles gaat daar heel lerg langzzzzzzzzzaaam. Ik moest mij zelf ook steeds stil zetten . Van uit het Cals nog heel veel plezier en tot ziens groet ton

• 18 September 2008 - 16:19

Anneke:

Hee Martijn,

Wat een super verhalen en gave foto's! Geniet er nog van!

Liefs,
    Anneke

• 18 September 2008 - 22:51

Maliebaan:

We hebben ze nóg maar eens bekeken op de site... en vonden nu ook je filmpje van het huis. Leuk, zo'n rondleidig! En Dingo te zien bewegen maakt het beeld compleet, geef hem maar een extra aai van ons.
    Tot de volgende keer, groetjes van
    O&O